Serie A: Palacio atraktivnim pogotkom petom riješio gradski derbi u Milanu

Nedjelja, 22. prosinca 2013. 23:01 Napisao/la  SC

Utakmica 17. kola: Inter - Milan 1:0

Atraktivnim pogotkom petom Argentinca Palacija u 85. minuti, Inter je pobijedio Milan u gradskom derbiju koji je u drugom dijelu ponudio puno više uzbuđenja nego kvalitete. Milan nezadrživo tone na ljestvici, talijanski velikan hoda malen pod zvijezdama drugih momčadi.

Inter nije blistao, ali je nešto poduzetnijom igrom u drugom dijelu zaslužio pobjedu. To prije što je oštećen za kazneni udarac nakon prekršaja nad Palacijom u prvom dijelu.

U 93. minuti isključen je Muntanari, koji je izgubio živce. Kovačić je ušao u 56. minuti i s nekoliko poteza potvrdio znano, riječ je o talentu koji zaslužuju malo veću trenerovu pažnju.

INTER: Handanovič; Campagnaro, Rolando, Juan Jesus; Jonathan, Taider (Kovačić 56), Cambiasso (Icardi 82), Zanetti (Kuzmanović 68), Nagatomo; Guarin; Palacio

 

 

MILAN: Abbiati; De Sciglio, Bonera, Zapata, Constant (Emanuelson 46); Poli (Pazzini 87), De Jong, Muntari; Saponara (Matri 75), Kaka; Balotelli

Utakmica 17. kola: Inter - Milan 1:0 (Palacio 85)

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.