Serie A: Napoli slavio protiv Juventusa, Raspadori pogodio pobjedu u 88. minuti

Nedjelja, 03. ožujka 2024. 22:48 Napisao/la  SC
Giacomo Raspadori
Giacomo Raspadori

Napoli je produžio niz bez poraza na četiri utakmice, nakon što su u prošlom kolu deklasirali Sassuolo (6:1) na gostovanju, sada su na domaćem terenu pobijedili i Juventus u dramatičnoj utakmici.

Chiesa je u 81. minuti poravnao rezultat, u 87. Osimhen je promašio kazneni udarac, ali je odbijenu loptu dočekao Raspadori i pogodio za erupciju veselja na stadionu Diego Maradona.

Bologna je nastavila svoj savršeni niz i na gostovanju u Bergamu, Mario Pašalić igrao je u porazu Atalante do 62. minute.

Martin Erlić odigrao je svih 90 minuta u gostujućem porazu Sassuola kod Verone, kao i Martin Pongračić u gostujućem remiju Leccea kod Frosinonea.

Rezultati 27. kola: Verona – Sassuolo 1:0 (Swiderski 79), Empoli – Cagliari 0:1 (Jankto 69), Frosinone – Lecce 1:1 (Cheddira 45+2/Cerofolini 61-ag), Atalanta – Bologna 1:2 (Lookman 28/Zirkzee 57, Ferguson 61), Napoli – Juventus 2:1 (Kvaratskhelia 42, Raspadori 88/Chiesa 81)

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.