Serie A: Milanu mršavi bod iz dvoboja sa Atalantom, Bologna slavila u Veroni

Subota, 07. studenog 2015. 22:44 Napisao/la  SC

Utakmice 12. kola: Verona - Bologna 0:2, Milan - Atalanta 0:0

Nogometaši Milana nisu uspjeli ponoviti sjajnu igru koju su prezentirali u prošlom kolu na gostovanju kod Lazia u Rimu. Rossoneri su u domaćem susretu sa atalantom odigrali tek mršavih 0:0 u susretu u kojem je bilo vrlo malo kvalitetnih prilika. Atalanta je imala veći posjed lopte, dok su domaći prilike vrebali iz kontri, no sve je ostalo na tek tri udarca u okvir gola.

Prvu opasniju priliku Milan je stvorio u 21. minuti kada je Bacca pobjegao gostujućoj obrani, no njegov je udarac blokiran. U 38. minuti Niang je nakon solo prodora pucao, ali vratar Sportiello sjajnom je obranom spriječio vodstvo domaćih.

Prvi puta su gosti zaprijetili u 63. minuti kada je Cigarini glavom pucao nakon centaršuta po sredini gola, no vratar Donnarumma je dobro reagirao. Novu odlličnu intervenciju domaći je vratar imao minutu kasnije nakon voleja Moraleza. Još je jednom Donnarummu na muke stavio Grassi u 69. minuti. Grassi je pucao iz prve sa par metara, no domaći vratar nije se dao prevariti. Ozbiljnu priliku rossoneri su imali deset minuta prije kraja susreta kada je Luiz Adriano pucao glavom u donji lijevi kut, ali je jedan od gostujućih braniča uspio zaustaviti loptu prije nego je ušla u mrežu.

MILAN: Donnarumma, De Sciglio (46 Calabria), Mexes, Romagnoli, Antonelli, Kucka (64 Adriano), Montolivo, Poli, Cerci, Bacca, Niang (72 Honda)

ATALANTA: Sportiello, Raimondi, Toloi, Paletta, Drame (19 Bellini), Grassi (71 Carmona), de Roon, Cigarini, Moralez, Pinilla (90 Denis), Gomez

Utakmice 12. kola: Verona - Bologna 0:2 (Giaccherini 6, Donsah 14), Milan - Atalanta 0:0

ita 071115

Tablice omogućuje Sofascore