Serie A: Milan osvojio bod u Palermu, domaćin ispustio dva pogotka prednosti

Utorak, 30. listopada 2012. 22:51 Napisao/la  SC

Utakmica 10. kola Serie A: Palermo - Milan 2:2

Nogometaši Milana osvojili su bod protiv Palerma momčad kojega je u zadnjih pola sata utakmice neuspješno pokušala obraniti vodstvo 2:0. Palermo je došao u vodstvo pogotkom Miccolija iz kaznenog udarca u sudačkoj nadoknadi nezanimljivog prvog poluvremena nakon što je Abate igrao rukom.

Početkom drugog dijela Brienza je iznenadio Ameliju udarcem s 22 metra, Palermo je u 47. minuti poveo 2:0. Nakon toga uslijedila je pogrešna reakcija igrača i trenera Gasperinija, koji je prerano pokušao zatvoriti utakmicu.

Milan je snažno pritisnuo s vrlo visoko postavljenom obranom, rizik se isplatio. U 69. minuti Montolivo je nakon Bojanove akcije sam ostao na 7 metara slijeva, lopta je po udarcu okrznula blok i prevarila Ujkanija – 2:1.

U 80. minuti vratar Ujkani izbacio je loptu na noge El Shaarawyju, koji prizemim udarcem  na lijevoj strani kaznenog prostora pogađa za 2:2.

Imao je Milan priliku osvojiti i tri boda, ali je u završnici nedostajao zadnji pas. Milan više nema igrača plemenita poteza, bod je osvojen više na mišiće nego na suptilnost koja je nekada krasila momčad Milana.

Na klupi Palerma sjedio je Igor Budan.

PALERMO: Ujkani, Garcia (67 Cetto), Morganella, Mantovani, Muñoz, Rios, Donati (6 Von Bergen), Iličić, Bareto, Miccoli, Brienza (57 Giorgi)

MILAN: Amelia, Bonera, Mexes, Abate, Yepes (54 Pazzini), Flamini (46 Emanuelson), Constant, Montolivo, Nocerino, El Shaarawy, Pato (53 Bojan)

Utakmica 10. kola Serie A: Palermo – Milan 2:2 (Miccoli 45+1, 11m, Brienza 47/ Montolivo 69, El Shaarawy 80)

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.