Serie A: Nikola Kalinić dvostruki strijelac i asistent, Mario Pašalić dvostruki asistent

Nedjelja, 01. ožujka 2020. 17:03 Napisao/la  SC
Nikola Kalinić (Roma)
Nikola Kalinić (Roma)

Nikola Kalinić bio je dvostruki strijelac u Cagliariju, hrvatski napadač postigao je prva pogotka i asistirao za treći pogodak u pobjedi Rome.

Trener Fonseca odmarao je Edina Džeku nakon utakmice u Gentu u Europskoj ligi, Kalinić je na najbolji način iskoristio šansu u golijadi.

Osim sedam pogodaka, gledatelji su vidjeli još barem toliko šansi, igrači Rome dvaput su gađali u okvir vratiju, uzbuđenja nije nedostajalo.

Marko Rog igrao je za Cagliari do 89. minute.

Mario Pašalić dva puta se upisao u asistente u visokoj pobjedi njegove Atalante u gostima kod Leccea.

Završilo je 2:7 za goste, a Pašalić je asistirao za drugi gol Zapate koji je zabio čak tri pogotka te kod posljednjeg pogotka Atalante u 92. minuti kojega je zabio Malinovsky.

Utakmica 26. kola: Lecce - Atalanta 2:7 (Saponara 29, Donati 40/ Donati 17-1g, Zapata 22, 54, 62, Iličić 47, Muriel 87, Malinovsky 90+2), Cagliari - Roma 3:4 (Joao Pedro 28, 89, Pereiro 75/Kalinić 29, 41, Kluivert 64, Kolarov 81)

 

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.