TALIJANSKO PRVENSTVO

Brozović debitirao za Inter u novom porazu

Nedjelja, 01. veljače 2015. 14:09 Napisao/la  SC

Serie A, 21. kolo: Sassuolo - Inter 3:1

U najranijem susretu nedjeljnog programa 21. kola Serie A novi je poraz doživio Inter. Nakon što su u prošlom kolu kod kuće izgubili od Torina, izabranici Roberta Mancinija poraženi su kod Sassuola. Domaći su utakmicu prelomili već u prvih pola sata igre. Zaza je pogodio u 17. minuti, a Sansone dvanaest minuta kasnije za 2:0. Tračak nade gostima vratio je Icardi golom u 83. minuti no točku na i stavio je Berardi s bijele točke u drugoj minuti sučeve nadoknade. Obje su momčadi susret završile s deset igrača. Za domaće je u 90. minuti isključen Sansone, a za goste Donkor u sudačkoj nadoknadi, obojica zbog drugih žutih kartona.

Za Inter je svoj prvi nastup upisao bivši igrač Dinama Marcelo Brozović. U igru je hrvatski veznjak ušao u 70. minuti umjesto Nemanje Vidića, a cijeli je susret odigrao Mateo Kovačić. Kod Sassuola je svoj nastup upisao i reprezentativni branič Šime Vrsaljko. Inter se nakon nekompletnog 21. kola nalazi na 12. mjestu ljestvice.

Sassuolo - Inter 3:1 (Zaza 17, Sansone 29, Berardi 90+3-11m/Icardi 83)

SASSUOLO: Consigli - Vrsaljko, Terranova (82 Brighi), Cannavaro, Longhi (61 Gazzola) - Biondini, Magnanelli, Missiroli (75 Antei) - Berardi, Zaza, Sansone

INTER: Handanovič - Donkor, Ranocchia, Vidić (70 Brozović), Dodo - Guarin, Medel - Shaqiri, Kovačić, Palacio (78 Puscas) - Podolski (56 Icardi)

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.