Serie A: Juventus slavio na Olimpicu, Osvaldo odlučio u četvrtoj minuti nadoknade

Nedjelja, 11. svibnja 2014. 19:23 Napisao/la  SC

Rezultat 37. kola: Roma - Juventus 0:1. Domaćima je presudio upravo njihov bivši igrač, Pablo Osvaldo lijepim pogotkom u posljednjem napadu utakmice.

Pretposljednje kolo Serie A susretom na Olimpicu zatvorili su Roma i Juventus. Slavili su gosti i to pogotkom u posljednjem napadu susreta. Prelijepim pogotkom iz voleja svojoj bivšoj momčadi presudio je Pablo Osvaldo. Juventus je došao do devedeset i deevetog boda i upisao trideset i drugu prvenstvenu pobjedu. Početnu inicijativu domaćih prekinuo je Totti sjajnim udarcem iz daljine u 23. minuti. Otišlo je zamalo pored vrata. Tri minute kasnije bilo je opasno na drugoj strani, Skorupski je obranio udarac Llorentea. Do poluvremena, još po jedna šansa za svakoga. Nakon slaloma kroz obranu Juventusa Gervinho puca samo u vratara Storarija, a Pogba u posljednjim trenucima poluvremena pogađa vratnicu.

Nakon pet minuta igre u nastavku još se jednom iskazao Storari nakon što je vrlo lijepo obranio udarac Torosidisa. Pokušavali su još Llorente (71), pa sa druge strane Nainggolan i Florenzi u velikom naletu crvenih (82). Posljednju veliku priliku četiri minute prije kraja imao je Pogba, a onda je Osvaldo zabio i odlučio pobjednika u talijanskoj prijestolnici. Na promociji prvaka Juventus će u nedjelju na svom stadionu dočekati Cagliari, dok Roma mora u goste Genoi.

Roma - Juventus 0:1 (Osvaldo 90+4)

ROMA: Skorupski - Bastos, Castan, Benatia (71 Toloi), Torosidis - Nainggolan, De Rossi (55 Taddei), Pjanić - Gervinho, Destro (79 Florenzi) - Totti

JUVENTUS: Storari - Bonucci, Chielini, Barzagli (74 Caceres) - Pirlo - Asamoah, Pogba, Padoin (84 Marchisio), Lichtsteiner - Llorente (75 Osvaldo), Tevez

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.