Serie A: Juventus i Sampdoria remizirali, prekinut niz od 25 pobjeda Torineza na domaćem terenu

Nedjelja, 14. prosinca 2014. 14:50 Napisao/la  SC

Utakmica 15. kola: Juventus - Sampdoria 1:1 (Evra 12'/Gabbiadini 51'). Sampdoria je ujedno posljednja momčad koja je slavila u Torinu u siječnju 2013. 

 
Nogometaši Juventusa i Sampdorije podijeli su bodove u utakmici 15. kola talijanske Serie A. Torinezi su tako prekinuli niz od 25 pobjeda na domaćem terenu u prvenstvu, a Sampdoria je posljednja momčad koja je slavila u Torinu u siječnju 2013. godine. Juventus je nakon toga nanizao 32 pobjede i dva remija.

Domaćin je poveo golom Evre u 12. minuti. Francuski nogometaš najbolje se snašao u skoku nakon kornera i glavom zabio za vodstvo domaćina - 1:0. Sampdoria je izjednačila u 51. minuti sjajnim pogotkom Gabbiadinija.

JUVENTUS: Buffon, Lichtsteiner, Evra, Bonucci, Ogbonna, Vidal, Marchisio, Pereyra, Pogba, Tévez, Morata (od 71' Llorente.

SAMPDORIA: Romero, Gastaldello, Cacciatore,  Regini, Romagnoli, Palombo, Krstičić (od 46' Gabbiadini), Obiang, Rizzo, Okaka (od 73' Bergessio), Eder.

Utakmica 15. kola: Juventus - Sampdoria 1:1 (Evra 12'/Gabbiadini 51')

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.