Serie A: Juventus i Roma pobjedama drže ritam i vodeće pozicije na ljestvici

Subota, 22. studenog 2014. 22:37 Napisao/la  SC

Rezultati 12. kola: Atalanta - Roma 1:2, Lazio - Juventus 0:3 

Vodeći dvojac talijanske nogometne lige nastavlja s pozitivnim rezultatima uoči tjedna u kojem će odigrati nove utakmice u Europi. Obje su ekipe, i Juventus i Roma slavile u gostima. Najprije je Roma u posljepodnevnom programu preokretom pobijedio u Bergamu. Moralezov gol iz prve minute poništio je Ljajić, a Romu je u prednost nedugo prije kraja prvog dijela doveo Nainggolan. Domaća je momčad susret završila s desetoricom. U četvrtoj minuti sudačke nadoknade oba je žuta kartona zbog nesportskog ponašanje zaradio Boakye koji je u igru bio upao tek u 75. minuti.

U drugom susretu dana Juventus nije imao problema kod drugog rimskog kluba. Lazio je parirao tek dvadeset i četiri minute prije no što je Pogba zabio na Tvezovu asistenciju za vodstvo. Najprije je asistirao Pogbi a onda je i sam pogodio u 55. minuti, a devet minuta kasnije ponovno je Pogba bio strijelac za konačnih 3:0. Ritam Rome i Juventusa je isti, održavaju prednost pred Napolijem, Sampdorijom i ostatkom družine koja će svoje susrete dvanaestog kola odigrati u nedjelju.

Serie A, 12. kolo

Atalanta - Roma 1:2 (Moralez 1/Ljajić 23, Nainggolan 42)

ATALANTA: Sportiello - Stendardo, Bellini, Cherrubin, Drame - Baselli (69 Grassi), Raimondi, Carmona, Moralez - Gomez (75 Boakye) - Denis (75 Bianchi)

ROMA: De Sanctis - Torosidis (49 Somma), Manolas, Astori, Cole - Pjanić, De Rossi, Nainggolan - Ljajić (82 Keita), Destro, Iturbe (59 Florenzi)

Lazio - Juventus 0:3 (Pogba 24, 64, Tevez 55)

LAZIO: Marchetti - Basta (87 Cavanda), de Vrij, Cana, Braafheid - Parolo, Biglia, Lulić - Candreva, Keita (57 Anderson) - Klose (57 Đorđević)

JUVENTUS: Buffon - Lichtsteiner, Bonucci, Chiellini, Padoin - Marchisio, Pirlo (77 Vidal), Pogba - Pereyra (73 Mattiello) - Llorente (61 Morata), Tevez

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.