Serie A: Juventus bolji od Palerma, dva gola Dybale, Pjaca i Posavec odigrali svih 90 minuta

Petak, 17. veljače 2017. 22:27 Napisao/la  SC

Utakmica 25. kola: Juventus - Palermo 4:1

Nogometaši Juventusa pobjedom su otvorili 25. kolo prvenstva. Bianconeri su bez Mandžukića koji odrađuje kaznu zbog žutih kartona, ali sa Markom Pjacom koji je odigrao cijelu utakmicu, pobijedili Palermo na čijem je golu bio Josip Posavec.

Dybala je u 10. minuti pogodio stativu iz slobodnog udarca. Tri minute kasnije Higuain je pucao, ali je vratar Posavec sjajnom obranom zaustavio njegov pokušaj.

Ipak, Posavec je bio nemoćan kada je u istoj minuti Marchisio poslao odbijenu loptu u lijeve rašlje i doveo Juventus u vodstvo.

Dybala je vodstvo povisio u 40. minuti zabivši iz slobodnjaka u desne rašlje.

Higuain je nakon preciznog dodavanja Dybale prevario istrčalog vratara Posavca u 63. minuti i zatresao mrežu za 3:0.

U 88. minuti Higuain i Dybala su se zamijenili, Higuain je bio asistent, a Dybala pogađa za 4:0.

Počasni pogodak za Palermo postigao je Chochev u trećoj minuti sudačke nadoknade. Diamanti je centrirao, a Chochev glavom zakucao loptu u mrežu.


JUVENTUS: Buffon, Alves, Bonucci, Benatia, Asamoah, Khedira (46 Lemina), Marchisio (75 Rincon), Pjaca, Dybala, Sturaro (70 Cuadrado), Higuain

PALERMO: Posavec, Rispoli, Goldaniga, Anđelković, Aleesami, Bruno Henrique, Jajalo (51 Šunjić), Chochev, Sallai (71 Embalo), Nestorovski, Balogh (83 Diamanti)

Utakmica 25. kola: Juventus - Palermo 4:1 (Marchisio 13, Dybala 40, 89, Higuain 63/ Chochev 90+3)

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.