Serie A: Ivan Perišić donio Interu bod pogotkom u 92. minuti gradskog derbija

Nedjelja, 20. studenog 2016. 22:52 Napisao/la  SC

Utakmica 13. kola: Milan - Inter 2:2

Ivan Perišić donio je Interu bod u gradskom derbiju pogotkom u 92. minuti utakmice!

Nakon ubačaja zdesna, Perišić je u gužvi osjetio svoj trenutak, sačekao loptu na drugoj vratnici i lagano poentirao za veliko slavlje navijača Intera na San Siru - 2:2.

Milan su sekunde dijelile od pobjede u utakmici tijekom koje je Inter imao nešto veći posjed lopte, ali je šansi bilo na objema stranama, pa je na kraju podjela bodova pravedna.

Milan je vodio do 92. minute zahvaljujući dvama pogocima nadahnutog Španjolca Susa, ljevaka koji se dvaput probio po desnoj strani i poentirao.

U 53. minuti Candreva je postigao najljepši pogodak na utakmici, sjajnim udarcem s 23 metra pogodio je lijevi gornji kut.

Čak trojica hrvatskih igrača igrali su u gradskom derbiju.

Marcelo Brozović igrao je dobro za Inter do 75. minute, kada je ušao Jovetić zbog promjene načina igre.

Mario Pašalić osjetio je draž gradskog derbija u nekoliko zadnjih minuta.

Nakon osam mjeseci na utakmici se pojavio Silvio Berlusconi, koji je utamicu gledao s najžešćim navijačima.

 Berlusconi je Milan prodao Kinezima, koji 13. prosinca preuzimaju klub i najavljuju šoping već u zimsom prijelaznom roku

 MILAN: Donnarumma, Abate, Paletta, Gomez, De Sciglio, Kucka, Locatelli, Bonaventura (88 Pašalić), Suso, Bacca (71 Fernandes), Niang (79 Lapadula)

INTER: Handanovič, D’Ambrosio, Miranda, Medel (37 Murillo), Ansaldi (65 Nagamoto), Brozović (75 Jovetić), Kondogbia, Joao Mario, Candreva, Icardi, Perišić

Utakmica 13. kola:  Milan - Inter 2:2 (Suso 43, 58/Candreva 53, Perišić 90+2)

 

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.