Serie A: Kalinić donio preokret protiv Lazija, Pašalić igrao u remiju protiv Atalante

Subota, 13. svibnja 2017. 20:17 Napisao/la  SC

Utakmica 36. kola: Fiorentina - Lazio 3:2

Mario Pašalić igrao je za Milan do 76. minute utakmice protiv Atalante navijače koje je u 88. minuti rastužio Deulofeu pogotkom vrijednim boda.

Nogometaši Fiorentine pobijedili su Lazio 3:2

Gosti su poveli golom Keite Baldea u 55. minuti, ali je Fiorentina izjednačila u 67. preko Khoume Babacara.

Kalinić je u igru ušao u 65. minuti i donio preokret.

Prvo je u 73. minuti vratar Thomas Strahosha obranio udarac, a odbijenu loptu s nekoliko metara u mrežu je poslao Kalinić za 2:1. Bio je to njegov 15. gol u Serie A, ukupno 20. u sezoni.

Već u 76. Kalinić je sjajno prošao s lijeve strane i šutirao u suprotni kut, ali je pogodio vratnicu, nakon čega je Cristiano Lombardi zabio autogol za velikih 3:1.

Ipak, Rimljani su se vratili u utakmicu, a gol glavom postigao je u 81. minuti Alessandro Murgia.

Milan Badelj nije igrao zbog ozljede koju je doživio u prošlom kolu protiv Sassuola, dok je Hrvoje Milić ostao na klupi.

Utakmica 36. kola: Atalanta - Milan 1:1 (Conti 44/Deulofeu 88),  Fiorentina - Lazio 3:2 (Babacar 67, Kalinić 73, Lombardi 76-ag/ Keita 55, Murgia 81)

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.