Serie A: Fiorentina s Badeljem pobijedila Chievo, Napoli sa Strinićem i Rogom bolji od Pašalićevog Milana

Subota, 21. siječnja 2017. 19:55 Napisao/la  SC

Utakmice 21. kola: Chievo - Fiorentina 0:3, Milan - Napoli 1:2

Nogometaši Napolija sa dva su brza pogotka u prvih deset minuta riješili pitanje pobjednika na gostovanju kod Milana.

Napoli je poveo već u 6. minuti. Mertens je preciznom loptom pronašao Insignea koji šalje loptu u mrežu. Tri minute kasnije gosti povećavaju vodstvo. Mertens je ponovno bio asistent, ovaj puta Callejon se upisao u strijelce.

Mertens se nakon dvije asistencije mogao upisati i među strijelce u 29. minuti, ali je vratar Donnarumma sačuvao mrežu. Odličnu priliku za smanjenje rezultata imao je Gomez u 35. minuti, ali je lopta otišla pored desne stative. dvije minute kasnije Kucka se najbolje snašao u kaznenom prostoru i smanjio na 1:2.

U 47. minuti Pašalić se našao u dobroj prilici nakon centarušta sa boka, ali je sa pet metara pogodio stativu.
Mertens je zaprijetio u 70., ali Donnarumma brani.

Mario Pašalić igrao je za Milan do 86. minute, dok je s druge strane u dresu Napolija cijeli susret odigrao Strinić, a Rog je ušao s klupe u 86. minuti.

MILAN: Donnarumma, Abate, Gomez, Paletta, Calabria, Pašalić (86 Niang), Sosa (75 Bertolacci), Kucka, Suso, Bacca (74 Lapadula), Bonaventura

NAPOLI: Reina, Hysaj, Tonelli, Albiol, Strinić, Allan (86 Rog), Jorginho (61 Diawara), Hamsik (75 Zielinski), Callejon, Mertens, Insigne

 

Nogometaši Fiorentine pobijedili su u Veroni Chievo 3:0

Nikola Kalinić susret je preskočio zbog žutih kartona, ali je Badelj odigrao cijeli susret dok je s klupe utakmicu pratio Milić.

Fiorentina je povela u 18. minuti zahvaljujući pogreški u obrani domaćih koju je iskoristio Tello i pogodio iz blizine za 0:1. Do kraja prvog dijela nije bilo velikih prilika ni s jedne, ni s druge strane.

U 51. minuti Cacciatore je skrivio jedanaesterac napravivši prekršaj u kaznenom prostoru. Sudac Maresca pokazao je na bijelu točku , a siguran izvođač bio je Khouma Babacar za vodstvo Fiorentine 0:2.

U četvroj minuti sudačke nadoknade Vecino je ubacio u šesnaesterac, Chiesa zakucao u donji lijevi kut.


CHIEVO: Sorrentino, Cacciatore, Dainelli, Cesar, Gobbi (82 Izco), Bastien (73 Hetemaj), de Guzman, Castro, Birsa, Meggiorini, Pellissier (54 Inglese)

FIORENTINA: Tatarusanu, Sanchez, Rodriguez (82 Tomović), Astori, Chiesa, Badelj, Vecino, Valero, Tello (46 Olivera), Bernardeschi (67 Cristoforo), Babacar


Utakmica 21. kola: Chievo - Fiorentina 0:3 (Tello 18, Babacar 51-11m, Chiesa 90+4), Milan - Napoli 1:2 (Kucka 37/ Insigne 6, Callejon 9)

 

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.