Serie A: Di Natale doveo Udinese do vrijedne pobjede nad Laziom

Subota, 20. travnja 2013. 23:18 Napisao/la  SC

Utakmice 33. kola: Udinese - Lazio 1:0, Genoa - Atalanta 1:1

 

 

Serie A – 33. kolo

 

UDINESE - LAZIO 1:0

 

Stadio Communale Friuli Gledatelja: 16.000

 

Sudac: Guida

 

Strijelac: 1:0 Di Natale (19')

 

Žuti kartoni: Lazzari, Domizzi (Udinese), Ledesma, Ederson, Gonzalez (Lazio)

 

UDINESE: Brkić, Basta, Danilo, Benatia, Domizzi, Gabriel Silva, Lazzari, Pereyra, Allan,  Zielinski (85' Agyemang-Badu), Di Natale (80' Ranegie)

 

LAZIO: Marchetti, Ciani, Biava, Andre Dias, Stankevičius (61' Ederson), Mauri (73' Floccari), Ledesma (60' Hernanes), Gonzalez, Candreva, Onazi, Klose.

 

Jedna akcija bila je dovoljna Udineseu da stigne do vodstva i pobjede nad Laziom. Igrala se 19. minuta kada je Silva odigrao dupli pas sa Pereyrom, Stankevičius je zaostao za Brazilcem, koji je projurio po boku i ubacio loptu za Di Natalea, koji akrobatskim potezom matira Marchettija pogodivši njegov desni donji kut.

 

Opasniji i konkretniji bio je Udinese, koji je treću godin zaredom na svome stadionu bio bolji od Lazija i vratio se u utrku za mjestom u Europi.

 

Prva utakmica 33 kola: Genoa - Atalanta 1:1 (Floro Flores 6'/Del Grosso 8'- Marko Livaja igrao je do 72. minute i zaradio žuti karton)

 

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.