Serie A: Juventus slavio u Udinama, Mandžukić asistent Ronaldu, Cagliari pobijedio Bolognu

Subota, 06. listopada 2018. 16:57 Napisao/la  SC
Cristiano Ronaldo i Bentancur (Juventus)
Cristiano Ronaldo i Bentancur (Juventus)

U dvoboju koji je bio posebno znakovit za Miralema Pjanića (100. nastup) koji je igrao do 89. minute, novo slavlje su Juventusu donijeli pogoci Bentancura u 33. minuti te Cristiana Ronalda u 37.

Mandžukić je igrao svih 90 minuta, a mogao se i on upisati u strijelce, ali ga je napustila sreća.

U 36. minuti je primio loptu na 5-6 metara, činilo se da je gol neizbježan, ali je Scuffet nevjerojatno obranio.

U 43. minuti je pak Mandžukić odigrao fenomenalan potez. Nakon ubačaja iz kuta, vješto je petom opalio po golu, leđima okrenut vratima, ali je Udineseov vratar bio koncentriran i obranio taj lukavi šut hrvatskog napadača.

Kad ga već nije htio gol, barem je asistirao. I to za drugi pogodak Juventusa.

Jedna svijeća u 16 metara došla je u 37. minuti do Mandžukića koji se fino ogradio, odigrao povratni pas na Cristiana Ronalda, a ovaj lijevom nogom fantastično zakucao loptu u suprotan kut.

Inače, Juventus je poveo u 33. minuti nakon lijepe akcije koja je završila odličnim Cancelovim ubačajem na koji je natrčao Bentancur i glavom matirao Udineseovog vratara.

Pogodio je pred kraj utakmice Juventus i okvir vrata, Cancelova bomba je odsjela na gredi.

Cagliari je pobijedio Bolognu 2:0 u susretu 8. kola talijanskog prvenstva.

Vodeći pogodak zabio je Joao Pedro u 22. minuti pospremivši u mrežu glavom jedan dobar centaršut.

U 69. minuti Pavoletti je također glavom postavio konačnih 2:0.

Bradarić i Srna startali su od prve minute u susretu Cagliaria protiv Bologne. Bradarić je odigrao cijelu utakmicu, dok je Srna zamijenjen u 28. minuti zbog ozljede.

Pajac je utakmicu pratio s klupe.

Utakmica 8. kola: Cagliari - Bologna 2:0 (Joao Pedro 22, Pavoletti 69), Udinese - Juventus 0:2 (Bentancur 33, Ronaldo 37), Empoli - Roma 0:2 (N'Zonzi 36, Džeko 85)

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.