Serie A: Ante Rebić nastavio sezonu u velikom stilu, Juventus rutinski pobijedio

Ponedjeljak, 22. lipnja 2020. 21:37 Napisao/la  SC

Zlatan Ibrahimović još uvijek nije spreman za igru, Milan Badelj nije igrao za Fiorentinu u remiju s Brescijom, Juventus pobijedio u Bologni

Ante Rebić i kapetan Alessio Romagnoli  nisu baš pazili na distancu
Ante Rebić i kapetan Alessio Romagnoli nisu baš pazili na distancu

Juventus je rutinski pobijedio u Bologni, Ronaldo i Dybala odlučili su pobjednika do odmora.

Prvi pogodak dogodio se nakon što je VAR-sudac dosudio kazneni udarac, drugi pogodak bio je Dybalina majstorija.

Ante Rebić nastavio je sezonu u velikom stilu, hrvatski reprezentativac postigao je pogodak u pobjedi Milana protiv Leccea.

Osmi puta Rebić se upisao u listu strijelaca, najbolji strijelac Milana postao je otkada je u drugom dijelu sezone postao standardni igrač.

Rebić je igrao u vrhu napada, u 57. minuti pobjegao je obrani domaćina, postigao treći pogodak Milana i otklonio dvojbe oko pobjednika.

Igrao je do 68. minute, kada je ušao strijelac četvrtog pogotka Leao.

Zlatan Ibrahimović još uvijek nije spreman za igru, švedski napadač uskoro će pokušati pomoći Milanu ostvariti europski plasman.

Milan se s utakmicom više bodovno izjednačio (39) s Napolijem na 6. mjestu, koje donosi plasman u play-off Europske lige.

Milan Badelj nije igrao za Fiorentinu u remiju s Brescijom, koja je praktično postala drugoligaš.

Frank Ribery odigrao je praktično cijelu utakmicu koju je Fiorentina završila s desetoricom igrača nakon što je u 70. minuti drugi žuti karton dobio Caceres.

Utakmice 27. kola: Fiorentina - Brescia 1:1 (Pezzella 29/Donnarumma 17-11m), Lecce - Milan 1:4 (Mancosu 54/Castillejo 26, Bonaventura 55, Rebić 57, Leao 72), Bologna - Juventus 0:2 (Ronaldo 23-11m, Dybala 36)

Poredak: Juventus 66, Lazio 62 (26), Inter 57 (26),...

 

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.