Saudijski investicijski fond PIF nakon Newcastlea namjerava kupiti Inter

Srijeda, 13. listopada 2021. 10:46 Napisao/la  SC

Prema talijanskim izvorima, predstavnici Suninga i PIF-a prvi put su se sastali 15. rujna, istoga dana Inter je u Ligi prvaka igrao protiv Real Madrida

Newcastle postao saudijsko vlasništvo
Newcastle postao saudijsko vlasništvo

Talijanski mediji prenose bombastičnu vijest!

Nakon što je kupio većinski udio u Newcastleu, saudijski investicijski fond PIF navodno je spreman uložiti milijardu eura da bi kupio Inter!

Isti izvori tvrde da Kinezi za sada ne namjeravaju prodati klub iako je aktualni talijanski prvak u financijskim problemima.

Razgovori Suninga i saudijskog investicijskog fonda navodno su u poodmakloj  fazi.

Iza PIF-a stoji saudijski princ, jedan od najbogatijih ljudi na svijetu kupio je 80% dionica Newcastlea nakon bezmalo dvije godine pregovaranja.

Prema talijanskim izvorima, predstavnici Suninga i PIF-a prvi put su se sastali 15. rujna, istoga dana Inter je u Ligi prvaka igrao protiv Real Madrida.

Kao što je poznato, Inter je morao prodati Achrafa Hakimija i Romelua Lukakua da bi uravnotežio poslovne knjige, Suning se zadužio za 275 mi. eura u Oaktree Capitalu..

Ima još jedna poveznica između Suninga i PIF-a!

Zbog financijskih problema iz Intera je otišao Antonio Conte, koji slovi glavnim kandidatom za novog menadžera Newcastlea.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.