Ronald Koeman kaže da ga Joan Laporta lagao u vezi Lea Messija

Četvrtak, 30. ožujka 2023. 15:03 Napisao/la  SC
Ronald Koeman kaže da ga Joan Laporta lagao u vezi Lea Messija

Ronald Koeman očito nije oprostio Joanu Laporti što ga je smijenio, bivši igrač i trener Barcelone nastavio je obračun s predsjednikom Barcelone, koji mu od prvoga dana nije vjerovao.

Nije ni Koeman vjerovao Laporti, evo zbog čega:

- Joan Laporta mi je rekao da će sutra biti potpisan novi ugovor s Messijem. Idućeg dana Messi je otišao iz kluba. Taj momak nije zaslužio da ode na takav način. Dosta toga je bilo protiv mene. Problem je kada predsjednik sumnja u vas. Ipak, kada bih imao šansu da se vratim, učinio bih to. Volim Barcelonu! Uradio sam dosta dobrih stvari za Barcelonu, ali treba pošteno reći da smo igrali bez publike godinu dana. Nisam očekivao da će Griezmann i Messi otići. Prošao sam kroz mnogo toga, nikad nisam vjerovao da se određene stvari mogu dogoditi, ali sve je to život i moramo to prihvatiti. Morao sam odgovarati na brojna pitanja koja nisu moj posao. Vjerujem da sam zaslužio više podrške od kluba. Je li to bilo fer? Ne znam. Otkazi trenerima su dio posla, a ja sam s tehničke strane donio dosta klubu, rekao je Koeman.

Barca je pod njegovim vodstvom 2021. godine uzela Kup Kralja.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.