Romi tri boda protiv Cagliarija za zelenim stolom, novi stadion Is Arenas ne zadovoljava uvjete

Ponedjeljak, 24. rujna 2012. 18:06 Napisao/la  SC

Odluka je donešena nakon što je direktor Rome Franco Baldini zatražio od vodstva Serie A da se njegovoj momčadi dodijele tri boda kao rezultat odgode utakmice

Susret 4. kola talijanske Serie A između Cagliarija i Rome, koji je u nedjelju odgođena, službeno je registriran rezultatom 3:0 za Romu.

Vodstvo Serije A donijelo je odluku da se spomenuta utakmica odigra pred praznim tribinama, budući da novi stadion domaćina, Stadio Is Arenas, ne zadovoljava sve potrebne uvjete da bi primio navijače i normalno organizirao  ovakvu utakmicu.

Stari stadion prvoligaša sa Sardinije Sant'Elia je zatvoren u ožujku 2012., a Cagliari je nakon toga domaće utakmice igrao na stadionima udaljenim i nekoliko stotina kilometara. Odluka je donešena nakon što je direktor Rome Franco Baldini zatražio od vodstva Serie A da se njegovoj momčadi dodijele tri boda kao rezultat odgode utakmice.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.