Navijači okrenuli leđa Joseu Mourinhu nakon sramotnog poraza

Petak, 22. listopada 2021. 08:51 Napisao/la  SC
Jose Mourinho
Jose Mourinho

Roma je doživjela sramotni poraz u Norveškoj (1:6) od Bodo/Glimita, Jose Mourinho doživio je jedan od najtežih poraza u karijeri:

- Poraz je moja odgovornost. Izabrao sam ove igrače večeras. Da sam igrao sa prvom postavom, neko se mogao ozlijediti i onda bismo primili četiri ili pet golova protiv Napolija. Ta bi odluka bila pogrešna. Nisam podcijenio protivnika. Znao sam da su snažan tim, ali čini se kako sam precijenio svoje igrače. Izgledalo je kao da je Solbakken na Moto GP motociklu, a naši igrači na biciklu. U Rimu će Mancini i Vina biti spremni za njega, rekao je Mourinho.

Razočarani navijači Rome nisu štedjeli Mourinha na društvenim mrežama, karizmatični Portugalac nepovratno je izgubio povjerenje dijela navijača čiji se komentari svode na sljedeće: Da se ne zove Mourinho, već bi spakirao stvari!

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.