Roma minimalno slavila u gostima kod Palerma

Subota, 10. ožujka 2012. 22:43 Napisao/la  T. Ć.

U susretu 27. kola talijanskog prvenstva, Roma je na gostovanju kod Palerma osvojila tri boda, pobijedivši s 1:0

Nogometaši Rome svladali su Palermo u susretu 27. kola Serie A. Ključni trenutak utakmice dogodio se već u 3. minuti, kada je Fabio Borini izbjegao zaleđe domaće obrane i smireno poentirao (osmi pogodak u sezoni) za vodstvo 1:0 momčadi iz glavnog grada. Ispostavilo se kako je to i konačan rezultat.

Igor Budan je za Palermo igrao samo prvo poluvrijeme, u nastavku je umjesto njega ušao Hernandez. Bivši hrvatski reprezentativac nije učinio ništa vrijedno spomena, što i nije čudno, jer je Palermo potpuno izvan forme. Momčadi sa Sicilije je ovo četvrti poraz u posljednjih pet susreta.


Ostali susreti 27. kola Serie A igraju se u nedjelju, dok su zbog obaveza u Ligi prvaka u petak svoje susrete odradili Inter i Napoli. Obje momčadi su slavile, Inter u Chievo 2:0, dok je Napoli kod kuće svladao Cagliari sa 6:3.

SERIE A, 27. kolo. Palermo - Roma 0:1 (0:1 Borini 3')

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.