Roberto Mancini: Razočaran sam zbog Kovačića! To je sramota, ali pravila se moraju poštivati!

Ponedjeljak, 17. kolovoza 2015. 08:52 Napisao/la  SC

Mislim da nitko od nas nije želio da Kovačić ode u Real Madrid, ali zbog poštivanja financijskog Fair Playa morali smo nešto učiniti, kaže trener Intera

Roberto Mancini potvrdio je da Mateo kovačić odlazi u Real Madrid, trener Intera nakon pripremne utakmice u Anconi otkrio je zabog čega klub prodaje ponajboljega igrača:

- Mislim da nitko od nas nije želio da Kovačić ode u Real Madrid, ali zbog poštivanja financijskog Fair Playa morali smo nešto učiniti. Razočaran sam zbog Kovačića! To je sramota, ali se pravila moraju poštivati, zavapio je Mancini.

Kovačićev naprasni odlazak poremetio je ambiciozne planove

- To ne znači da nećemo stvoriti momčad sposobnu prihvatiti izazove. Razočarani smo svi, od predsjednika do igrača, ali morali smo nešto žrtvovati zbog pravila. Šteta je što nas neki ne razumiju. Kovačić i Shaqiri otišli su zbog istoga razloga tako da sada možemo raditi na drugim stvarima. Nadam se da ćemo dovesti odgovarajuće igrače, zaključio je Mancini.

Dakle, Inter je morao prodati da bi kupio, a Real Madrid je brzo reagirao! Madridska ponuda od 35 mil. eura izbacila je iz igre Liverpool, koji je tjednima dogovarao transfer. Kovačić je time postao treći najskuplji Interov igrača, odmah iza Ronalda i Ibrahimovića.

Sve to navijačima Intera teško pada. Reakcije na prodaju jednog od najdarovitijih mladih europskih igrača vrlo su negativne iako je Inter nedavno odveo iz Monaca Kondogbiju za otprilike isti novac. Već su počele spekulacije o tome da će sljedeći otići Icardi, napadač oko kojega se vrti igra Intera.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.