Roberto Mancini oglasio se nakon ostavke, uskoro bi mogao dobiti unosan posao

Nedjelja, 13. kolovoza 2023. 19:28 Napisao/la  SC

Budući da je nedavno imenovan koordinatorom za talijanske mlade momčadi, savez je očito računao na dugoročnu suradnju

Roberto Mancini
Roberto Mancini

Roberto Mancini oglasio se nakon što je iznenada podnio ostavku na mjesto izbornika talijanske reprezentacije:

- Ostavka je moja osobna odluka. Želio bih zahvaliti predsjedniku Gabrieleu Gravini na ukazanom povjerenju, kao i svim članovima saveza. Zahvaljujem svim svojim igračima, kao i navijačima, koji su bili uz mene u posljednjih pet godina. Izvanredna pobjeda na EURO 2020 uvijek će mi biti blizu srca. Bila mi je čast, napisao ja Mancini.

Talijanski mediji spekuliraju da bi Mancini mogao postati izbornik reprezentacije Saudijske Arabije, 58-godišnjak bi trebao potpisati trogodišnji ugovor idućih dana.

Pozivajući se na izvore iz Saudijske Arabije, talijanski mediji ističu da je ponuda saudijskog saveza jedini  razlog zbog kojega je Mancini otišao.

Budući da je nedavno imenovan koordinatorom za talijanske mlade momčadi, savez je očito računao na dugoročnu suradnju sa sada već bivšim talijanskim izbornikom.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.