Zlatan Ibrahimović: Rekao sam da ću natjerati San Siro da skače!

Ponedjeljak, 27. veljače 2023. 10:16 Napisao/la  SC

Obećao sam treneru da ću odgoditi operaciju,  nikada nisam patio toliko kao prošle sezone za trofej, kaže 41-godišnji napadač Milana

Zlatan Ibrahimović: Rekao sam da ću natjerati San Siro da skače!

Zlatan Ibrahimović vratio se na teren, prvi put ove sezone odigrao je petnaestak minuta, dovoljno da na terenu proslavi pobjedu (2:0) Milana u utakmici protiv Atalante:

- Jako su mi nedostajali navijači, hvala im što su mi dali snagu, adrenalin i motiv da nastavim. Bez podrške navijača je teško. Osjećam se dobro, ako pogledamo unazad, ovako dobro se nisam osjećao godinu i dva mjeseca. Osjećam se sposobnim učiniti ono što mogu. Rekao sam da ću natjerati San Siro da skače! Pa, danas je skakao! Ako moram ispričati cijelu priču, bit ću ovdje satima. Patio sam puno, posljednjih šest mjeseci prošle sezone želio sam na sve načine pomoći momčadi, čak i kad nisam mogao igrati. Mogao sam obaviti operaciju šest mjeseci ranije, ali mogao sam reći da je ovo sezona u kojoj možemo osvojiti Scudetto. Obećao sam treneru da ću odgoditi operaciju, jer sam želio biti uz momčad i pomoći im. Kažem vam, nikada nisam patio toliko kao prošle sezone za trofej. Bila je to i godina kada se dogodila tragedija gubitka Mina (Raiola), tako da je to bila i psihička, ne samo fizička patnja. Srećom, oko sebe imam ljude koji mi daju snagu da nastavim. Međutim, kad sam u dobroj formi, jači sam od bilo koga. Osjećam se kao netko tko može pomoći još više nego danas. Odradio sam samo dva, tri treninga i igrao 15 minuta, zamislite što mogu napraviti kada budem trenirao. To je ono što mi nedostaje, trening. Prošla je godina i dva mjeseca otkako sam stvarno počeo raditi s loptom u nogama, ali danas mi se činilo kao da uopće nije prošlo toliko vremena, kazao je 41-godišnji Ibrahimović.

Ovako je Ibrahimović odgovorio na pitanje može li uvjeriti Rafaela Leaa da potpiše novi ugovor s Milanom.

- Smanjio sam svoju plaću da bih dao više novca njemu! Praktički igram besplatno, ako želi moju kuću, mogu mu je dati!

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.