MOGUĆA ZAMJENA

Real Madrid nudi Matea Kovačića za Alvara Moratu

Utorak, 14. lipnja 2016. 10:05 Napisao/la  SC

 Pravi cilj madridskog kluba je Paul Pogba


Mateo Kovačić sve je bliže povratku u Italiju, talijanski mediji pišu da je hrvatski reprezentativac sljedeće pojačanje Juventusa.

Čelnici Real Madrida i Juventusa trebali bi tijekom ovog tjedan dogovoriti uvjete pod kojima bi mogli zamijeniti Alvara Moratu i Kovačića.

Riječ je igračima koji vrijede otprilike isto, negdje od 25 do 30 mil. eura. Kovačića želi Allegri, trener Juventusa mijenja krvu sliku momčadi. Došao je Miralem Pjanić, ako dođe Kovačić...

Španjolski mediji spekuliraju da se Morata ne bi dugo zadržao u Madridu, španjolskog napadača vide u Chelseaju, koji je preuzeo Bruno Conti. Bivši trener Juventusa posebno cijeni Moratu...

Florentino Perez održava prisne poslovne odnose s Juventusom zbog sasvim pragmatičnog razloga, pravi cilj madridskog kluba je Paul Pogba.

Predsjednik Real Madrida priprema teren za dovođenje francuskog reprezentativca idućeg ljeta...

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.