RANGNICK DOLAZI U MILAN

Zvonimiru Bobanu dani odbrojani

Ponedjeljak, 02. ožujka 2020. 19:07 Napisao/la  SC

Rangnick treba postati menadžer engleskog tipa

Ralph Rangnick
Ralph Rangnick

Ralph Rangnick je sve bliže dolasku u Milan, Paolo Maldini i Zvonimir Boban sve su dalje od Milana.

Takio bi se mogle spekulacije njemačkih i talijanskih medija zadnji nekoliko tjedana.

Njemački Bild početkom ovog tjedna izašao je s informacijom da je Rangnick obavijestio svoje najbliže suradnike da odlazi iz Leipziga.

Iskusni njemački stručnjak slovi najzaslužnijim za uspon četiri kluba grupacije Red Bull (Lepizig, Salzburg, New York, Brazil), 61-godišnji stručnjak selekcionirao je igrače i trenere u Salzburgu i Leipzigu.

Njemački mediji ističu da Maldini i Boban više neće imati posla u Milanu, Rangnick ima svoje planove i suradnike.

U početnoj fazi Rangnick bi u Milanu trebao postati menadžer engleskog tipa, a nakon toga trebao bi dovesti trenera kao što je iz Hoffenheima u Leipzig doveo mladoga Juliana Nagelsmanna.

U međuvremenu je Boban javno počeo kritizirati čelnike Milana što znači da je shvatio da su mu dani odbrojani.

Medijski bi za njega ispalo puno bolje kada bi mu Ivan Gazidis otkazao suradnju zbog javnih kritika nego zbog toga što nije ispunio očekivanja vlasnika Milana.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.