RALF RANGNICK Trebalo je razmotriti neke stvari i vidjeti jesam li čovjek za Milan

Nedjelja, 03. svibnja 2020. 16:18 Napisao/la  SC
Ralf Rangnick
Ralf Rangnick

Ralf Rangnick već je potvrdio da je pregovarao s izvršnim direktorom Milana Ivanom Gaizidisom zbog čega je otkaz dobio Zvonimir Boban, koji je javno kritizirao Gazidisa da mu radi iza leđa.

- Postojao je kontakt s Milanom, prije koronavirusa trebalo je razmotriti neke stvari i vidjeti je li Rangnick čovjek za Milan i obratno. Ne zanimaju me financijski aspekti, za mene je najvažnije da imam određeni utjecaj. Sjećam se svojih prvih dana u Leipzigu: nije bilo fizioterapeuta, liječnici su otišli, nije bilo trenera. Sezona je trebala započeti za dva tjedna. Trebale su nam brze odluke, pa sam angažirao Alexa Zornigera, doveo dva nova fizioterapeuta i dva liječnika u pet sati. Da bih radio negdje drugdje, moram imati ovlasti donositi brze odluke, kazao je Rangnick.

Njemački stručnjak očito nije zatvorio poglavlje Milan iako je koronavirus mnogo toga promijenio.

.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.