RANGNICK NE DOLAZI Na kraju su svi ostali, jedino Zvonimira Bobana više nema

Srijeda, 22. srpnja 2020. 00:02 Napisao/la  SC

Pozitivni rezultati Stefana Piolija i jaki medijski pritisak prije svih Zlatana Ibrahimovića, natjerali su direktora Milana Ivana Gazidisa da odustane od njemačkog stručnjaka

Boban otišao zbog Rangnika koji nije došao....
Boban otišao zbog Rangnika koji nije došao....

Ralf Rangnick ne dolazi u Milan!

Njemački mediji prvi su objavili da je Rangnick odustao od Milana.

- Milan i Ralf Rangnick suglasili su se da nema prostora za zajednički rad. S obzirom na dobre rezultate trenera Stefana Piolija, zajednički je odlučeno da Ralf Rangnick neće u Milano, izjavio je njemačkim medijima Rangnickov savjetnik Marc Kosicke.

Pioli nije doživio poraz u zadnjih devet utakmica, sedmu pobjedu ostvario je u utorak protiv Sassuola, kada je već bilo poznato da Rangnick ne dolazi.

Pozitivni rezultati momčadi, jaki medijski pritisak prije svih Zlatana Ibrahimovića i sve veće nezadovoljstvo navijača, natjerali su direktora Milana Ivana Gazidisa da odustane od Rangnicka.

Ne treba zanemariti da Milan još uvijek plaća bivšega trenera Marca Giampaola i da bi trebao platiti odštetu RB Leipzigu za Rangnicka.

Kao što je poznato, Rangnick je svoj dolazak uvjetovao nedodirljivom pozicijom u vođenju sportske politike, što je značilo da će Paolo Maldini postati tehnološki višak.

Gaizidis je kao zadnju varijantu ponudio Rangniku da postane sportski direktor uz uvjet da trener ostane Pioli, što je njemački stručnjak odbio.

Na kraju je stradao jedino Zvone Boban, koji je dobio otkaz nakon što se javno usprotivio Gazidisu, kada je počeo pregovore s Rangnikom iza njegovih leđa.

Svi su ostali na svojim mjestima, jedino Bobana više nema u Milanu.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.