Rafael Leao doživio zvižduke na San Siru, odmah reagirao na društvenim mrežama

Nedjelja, 31. prosinca 2023. 15:19 Napisao/la  SC
Rafael Leao
Rafael Leao

Rafael Leao ne igra baš najbolji nogomet u zadnjem razdoblju, sve su glasniji kritičari koji mladom Portugalcu najviše zamjeraju da bira utakmice budući da je u utakmicama Lige prvaka redovito bio jedan od najboljih igrača.

Čak je i trener Stefano Pioli na neizravni način slabije rezultate momčadi pripisao slabijoj igri jednog od najboljih napadača na svijetu, Leao je zadnji pogodak u Serie A postigao u rujnu.

Kulminacija nezadovoljstva dogodila se u subotu tijekom utakmice Milana i Sassuola, navijači Milana prvi put su počeli zviždati mladom igraču.

Odmah je Leao reagirao objavom na društvenim mrežama, u video koji je sažeo njegove najbolje poteze u 2023. godini jasno se čuje njegova poruka: Kritike me motiviraju, zato nastavite pričati, ja govorim na terenu!

Ispod videa Leao je napisao: Uvijek ću biti sam protiv sebe... hvala ti 2023., 2024 dolazimo po još!

Video možete vidjeti OVDJE

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.