Pročitajte što je Antonio Cassano rekao o Maxu Allegriju, Joseu Mourinhu i Rafaelu Leau

Ponedjeljak, 08. travnja 2024. 16:32 Napisao/la  SC
Pročitajte što je Antonio Cassano rekao o Maxu Allegriju, Joseu Mourinhu i Rafaelu Leau

Antonio Cassano dugo nikoga nije verbalno napadao, otkada mu je Christian Vieri otkazao suradnju na svom podcastu BoboTV.

Cassano je ovog puta gostovao na državnoj televiziji, pred kamerama RAI-a rekao je sljedeće za Maxa Allegrija:

- Inter je puno, puno jači ove sezone, ali budući da je Allegri trener koji kaže da se njegova karijera temelji na rezultatima i da nije osvojio ništa u tri godine, vrijeme je da se povuče. Već je to trebao učiniti prošle sezone. Juve ima 17 internacionalaca, potrošio je 160 milijuna eura na transferw, ali igraju šašav nogomet, čini se da igrači ne mogu spojiti tri dodavanja. Kada Allegri kaže da bi Juve trebao završiti četvrti, to je smiješno. Pogledajte samo Bolognu, igraju fantastičan nogomet, a potrošili su oko 1,5 eura, rekao je Cassano.

Milan je na kraju uvjerljivo drugi ispred Juventusa:

- Piolija su uvijek razapinjali u novinama, jer nije prijatelj s novinarima, a Allegrija očito netko voli. Ako ne promijenimo stav, postat ćemo jedna od najgorih liga u Europi, smatra Cassano.

Nakon što je Roma smijenila Josea Mourinha, Daniele De Rossi preporodio je momčad:

- Kao trener, Mourinho je potpuno gotov. On više nije sposoban trenirati, i dalje radi iste stvari kao prije 10 godina, ističe Cassano.

Nekadašnji igrač Real Madrida nije impresioniran igrom Rafaela Leaa:

- Leao misli da je genije, a neki se čak slažu s njim. Jednostavno ga smatram dobrim igračem i nisam promijenio mišljenje o tome. Pet i pol mjeseci nije zabio u lošoj ligi kao što je Serie A. Prije mnogo godina, teško bi igrao u šestoj ili sedmoj momčadi Serie A, zaključio je Cassano.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.