Problemi u Tottenhamu: Antonio koji nije na sto posto, nije Antonio

Subota, 18. veljače 2023. 10:42 Napisao/la  SC
Antonio Conte
Antonio Conte

Milan je pobijedio (1:0) Tottenham u prvoj utakmici osmije finala Lige prvaka.

- Znali smo da će biti teška utakmica pred 80.000 ljudi. Milan je prošao dobro, ali uzvrat u Londonu bit će potpuno drugačiji. Nismo pokazali svoju vrijednost, nešto nam je nedostajalo u posljednjoj trećini, kazao je Ivan Perišić za Sky Sport.

Perišić je iz Intera otišao u Tottenham najviše zbog trenera Antonija Contea:

- Svi znaju kako on radi. Bio je vrhunski igrač, a sada je vrhunski trener. Puno sam naučio od njega, osvojili smo Scudetto, nešto fantastično što nikad neću zaboraviti, rekao je Perišić.

Tottenham ima problem što se Conte teže oporavlja od operacije žučnog mjehura nego što se očekivalo, utakmicu u Milanu vodio je protivno liječničkih uputa, u nedjelju neće sjediti na klupi u utakmici protiv West Hama.

- Zdravlje je najvažnije! Ne znamo koliko će mu trebati da se oporavi, mora se odmoriti. Liječnik je objasnio da operacija nije laka operacija. Bila je to hitna operacija. Upala je bila velika i možda su podcijenili ovu situaciju. Treba mu vremena da bude na sto posto, a Antonio koji nije na sto posto, nije Antonio. To stvara stres i prenaprezanje, što je opasno nakon takve operacije, kaže Cristian Stellini, pomoćni trener Antonija Contea.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.