Agnelli dobacio Lotitu: Izgleda da ste sada postali stručnjak za virusologiju!?

Srijeda, 25. ožujka 2020. 12:23 Napisao/la  ¨SC

U Italiji nikome nije simpatično čitati izjave koje ostavljaju dojam da se u pozadini borbe za živote vode prizemne borbe za titulu prvaka

Lotito i Agnelli
Lotito i Agnelli

Procurile su informacije o tijeku sastanka udruženja klubova Serije A u utorak.

Nakon sastanka službeno je objavljeno da će klubovi tražiti financijsku pomoć od vlade u slučaju da se prvenstvo prekine, javnosti je obznanjeno da će gubitak po klubu iznositi oko 35 mil. eura.

U srijedu je otkriveno da su tenzije bile visoke, posebice između čelnika Juventusa Andrea Agnellija i Lazija Claudija Lotita.

Lazio najviše inzistira na nastavku sezone pod svaku cijenu, razlog nisu samo financijski gubici.

Momčad Lazija prema općem sudu igrala je najbolji nogomet kada je sezona prekinuta, Lazio je postao izravni konkurent Juventusu za naslov prvaka.

Juventus u zadnjem razdoblju nije igrao na razini prethodnih sezona, stručnjaci su Laziju davali velike šanse u borbi za Scudetto.

- Jeste li vidjeli podatke? Epidemija prolazi! Detalje ćemo saznati ako razgovaram sa stručnjacima na prvoj liniji, a ne s liječnicima nogometnih timova, kazao je Lotito.

- Naravno! Izgleda da ste sada postali stručnjak za virusologiju, odgovorio mu je značajno Agnelli koji zastupa stav većine klubova koji smatraju da se sezona neće nastaviti.

Talijanska javnost posebno je senzibilizirana na izjave čelnika vodećih nogometnih klubva, Italija je jedna od najvećih nogometnih nacija.

U državi u kojoj je bezmalo 7000 ljudi umrlo od koronavirusa nikome nije simpatično čitati izjave koje ostavljaju dojam da se u pozadini borbe za živote vode prizemne borbe za titulu prvaka.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.