Predsjednik Intera predsjednika udruge klubova nazvao najvećim klaunom

Utorak, 03. ožujka 2020. 09:23 Napisao/la  SC
Steven Zhang
Steven Zhang

Kaos u talijanskom nogometu nije izazvao koronavirus nego nesposobno vodstvo lige na čelu s predsjednikom Paolom Dal Pinom.

Tako barem smatra predsjednik Intera Steven Zhang, koji je izgubio živce nakon još jedne promjene kalendara natjecanja u ponedjeljak.

- Ti si vjerojatno najveći i najmračniji klaun koji sam ikad vidio. 24 sata? 48 sati? 7 dana? Što još? Koji je tvoj sljedeći korak? A govoriš o sportskom natjecanju i fer konkurenciji? Kako da zaštitimo naše igrače ili trenere i dok istodobno od njih tražimo da igraju za vas 24/7 non-stop? Da, obraćam se tebi! Našem predsjedniku Lege Paolu Dal Pinu. Srami se! Vrijeme je da ustanete i preuzmete odgovornost! Ovo radimo u 2020. godini, napisao je Zhang na Istagramu.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.