Pozicija trenera Lazija Simonea Inzaghija ove sezone više nije tako čvrsta

Utorak, 29. prosinca 2020. 15:09 Napisao/la  SC
Simone Inzaghi
Simone Inzaghi

Pozicija trenera Lazija Simonea Inzaghija ove sezone više nije tako čvrsta!

Inzaghi još nije produljio ugovor koji istječe u lipnju iduće godine, prema sadašnjem ugovoru zarađuje 2,3 mil. eura, u novom ugovoru traži plaću od 3 mil. eura godišnje.

Predsjednik Claudio Lotito ponudio je produljenje ugovora za samo godinu dana pod istim uvjetima kao u sadašnjem ugovoru, što su talijanski mediji interpretirali kao provokaciju.

Inzaghi je u klubu od 2016. godine, prvi put nakon 20 godina doveo je Lazio u završnicu Lige prvaka, prošle sezone do stanke zbog koronavirusa Lazio je slovio ozbiljnim kandidatom za prvaka.

Ove sezone rezultati nisu u skladu s očekivanjima, Lazio je trenutačno na 8. mjestu, pa je Lotito preko medija Inzaghiju znakovito poručio da se brine samo o tome da Lazio sezonu završi među četiri najbolje momčadi.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.