BORBA PROTIV RASIZMA

Boateng napucao loptu i napustio teren

Četvrtak, 03. siječnja 2013. 17:55 Napisao/la  SC

Boateng više nije mogao trpiti vrijeđanje s tribina i napustio je travnjak

Milanov Ganac Kevin Prince Boateng bio je žrtva raističkog vrijeđanja na prijateljskoj utakmici Milana i niželigaša Pro Patrije odigranoj u četvrtak rano poslijepodne, ali za razliku od većine slučajeva rasizma u nogometu, ovoga puta nije htio olako prijeći preko toga.

Usred utakmice Boateng je uzeo loptu i napucao je prema divljacima koji su ga vrijeđali. Nakon toga je skinuo dres i lagano krenuo prema svlačionici. Njegovi suigrači nisu ga niti pokušali zaustaviti... Štoviše, i oni su krenuli prema Boatengu i sudac više nije imao izbora nego prekinuti utakmicu.

- Tužan sam i razočaran. U Italiji se mora prestati s ovim neciviliziranim gestama huligana. Žao mi je što nismo završili utakmicu, ali mislim da smo donijeli pravu odluku, kazao je Massimiliano Allegri, Milanov trener.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.