Pioli iznenađen da Deschamps nikad u reprezentaciju nije pozvao Thea Hernandeza

Četvrtak, 05. studenog 2020. 12:58 Napisao/la  SC
Stefano Pioli
Stefano Pioli

Stefano Pioli, trener Milana, pohvalio je u razgovoru za francuski L'Equipe Thea Hernandeza kao jednog od najboljih bekova u Europi.

Pioli silno vjeruje Hernandezu, na San Siro je došao iz Real Madrida za 20 miliijuna eura i od tada odigrao 46 utakmica, postigao osam pogodaka i upisao još sedam asistencija.

- Jedan je od najboljih braniča u Europi. Ima sjajne tehničke, taktičke i fizičke osobine. Može dobro pročitati zadnji pas i potencijalno sam može nanijeti veliku štetu suparniku. Pokušava napredovati svaki dan, naročito se to odnosi na fazu igre u obrani. Odličan je bek, zadovoljan sam onim što radi i kako radi.

Hernandez nikada nije zaigrao za Francusku, Pioli vjeruje da ima mjesta u izabranoj vrsti Didiera Deschampsa.

- Ne mogu se mješati u Deschampsove odluke, ali sam iznenađen činjenicom da ga nikad nije pozvao u reprezentaciju. Francuska ima puno talentiranih igrača, ali Theo zaslužuje biti među njima, zaključio je Pioli.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.