×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 50

"Petarda" na Olimpicu, Roma uništila Cesenu 5:1, dva gola Tottija

Subota, 21. siječnja 2012. 19:51 Napisao/la 

Goropadna "Vučica" zabila je tri pogotka u prvih devet minuta. Dva pogotka kapetana Francesca Tottija.

Luis Enrique, Španjolac koji je stigao u Rim, na klupu Rome, kako bi postao "talijanska verzija Guradiole" (igrali su nekada zajedno u Barceloni), konačno je dočekao moćnu momčad i uvjerljivu pobjedu. Iako im lepršavosti nije nedostajalo, rezultati nisu bili briljantni. Ipak, u prvom susretu 19. kola Serie A "Vučica" se razgoropadila, otvorilo se i na Olipmicu je teško stradala Cesena. Konačan rezultat 5:1.

Raritet je svakako podatak da je Roma tri pogotka ukrcala iza leđa Antoniolija u prvih devet (!) minuta susreta. Golijadu je, nakon sjajne asistencije Erika Lamele otvorio "vječni kapetan", Francesco Totti, nakon samo četrdesetak sekundi susreta. U 8. minuti Totti je pogodio za 2:0, a treći pogodak zabio je Borini samo minutu kasnije. Do odmora, Roma je malo "podigla ručnu" i Cesena je sa (samo) tri gola u vlastitoj mreži otišla na odmor...

Nastavak je donio kratku, lažnu nadu za goste, kada je Brazilac Eder pogodio za 3:1, u 58. minuti. Ipak, njegov sunarodnjak u dresu Rome, Juan, zabio je samo četiri minute kasnije za 4:1. Konačan rezultat postavio je Miralem Pjanić sjajnim pogotkom u 70. minuti. Mogla je, definitivno, Roma postići još pokoji gol, ali i ovako su ostvarili najuvjerljiviju pobjedu sezone.

U večernjem terminu, s početkom u 20.45 igraju Atalanta - Juventus.

ROMA - CESENA 5:1, 1:0 Totti ('1), 2:0 Totti ('8), 3:0 Borini ('9), 3:1 Eder ('58), 4:1 Juan ('62), 5:1 Pjanić ('70)

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.