Paulo Dybala prvi svjedočio u sklopu istrage o mogućim prijevarama u Juventusu

Četvrtak, 24. ožujka 2022. 18:32 Napisao/la  SC

Čini se da medijske spekulacije o privatnom sporazumu s Cristianom Ronaldom imaju čvrsto uporište

Paulo Dybala
Paulo Dybala

 Paulo Dybala prvi je svjedočio u sklopu istrage o mogućim prijevarama Juventusa oko doniranih plaća tijekom pandemije koje su isplaćivane tajnim ugovorima.

Istraga je započela prije nekoliko mjeseci, prvo su se istraživali napuhani transferi, a sada se istraga proširila na druga područja sumnjiva financijskog poslovanja.

Državno tužiteljstvo obrađuje razdoblje od 2019. do 2021. godine.

Juventus je 2020. objavio da su se igrači složili da će se odreći tromjesečne plaće kako bi pomogli klubu u pandemiji COVID-19.

Međutim, istražitelji sumnjaju su mnogi igrači primali punu plaću, samo što isplate nisu evidentirane u poslovnim knjigama Juventusa, čime je klub izbjegavao poreze i lažirao poslovanje.

Čini se da medijske spekulacije o privatnom sporazumu s Cristianom Ronaldom imaju čvrsto uporište, iato se tako čini da Portugalac nije bio jedini čime je Juventus protuzakonito uštedio od 60 do 90 mil. eura.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.