PAOLO SCARONI Vjerujemo u Piolija i Maldinija, ne znam hoće li doći Rangnick

Ponedjeljak, 01. lipnja 2020. 11:54 Napisao/la  SC
Paolo Scaroni
Paolo Scaroni

Predsjednik Milana Paolo Scaroni oglasio se u vezi promjene sportske politike kluba i dolasku Ralfa Rangnicka zbog čega je otkaz dobio Zvone Boban:

- Za sada imamo povjerenje u trenera Piolija. Ne znam hoće li stići njemački menadžer, Gazidis donosi odluke! Ja čak ne znam kada razgovara s kandidatima. Vjerujemo u Piolija i Maldinija, kaže Scaroni.

Financijska kriza nije mimoišla ni Milan:

- Uložili smo velike napore da smanjimo troškove. Gazidis se usredotočio na to, budućnost se sastoji od mladih igrača s razumnim cijenama. Ne želimo više kazne od UEFA-e, Financijski Fair Play sprječava ludilo, Milan želi smanjiti troškove i povećati prihode, Milan izlazi iz dugog razdoblja krize. Čini se utopijskim misliti da se ponovni uspon može dogoditi brzo, smatra Scaroni.

Neizvjesan je budućnost ozlijeđenog Zlatana Ibrahimovića:

- Nadam se da ćemo ponovno vidjeti Ibru, da će ponovo moći igrati, pročitao sam dobre vijesti iz Švedske, poručuje Scaroni.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.