Palermo drugi puta u sezoni otpustio trenera Gian Piera Gasperinija, vlasnik Zamparini vraća Sannina

Ponedjeljak, 11. ožujka 2013. 22:42 Napisao/la  SC

Vlasnik kluba Maurizio Zamparini  trenersku stolicu namjerava dodijeliti Giuseppeu Sanninu, koji je Palermo vodio u prve tri utakmice sezone

Talijanski prvoligaš Palermo po drugi je put ove sezone otpustio trenera Gian Piera Gasperinija. Nesretni je Gasperini na klupi Sicilijanaca u drugom ovogodišnjem mandatu odradio samo dva kola. Presudio mu je domaći poraz od Siene (1:2) koji je jako naljutio vlasnika kluba Maurizia Zamparinija.

Deset kola prije kraja Palermo je predzadnji, a do spasonosnog mjesta dijeli ga pet bodova. Gasperini možda neće biti jedini trener koji je dvaput dobio otkaz u istom klubu u jednoj sezoni budući da Zamparini namjerava trenersku stolicu dodijeliti Giuseppeu Sanninu, koji je Palermo vodio u prve tri utakmice sezone.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.