Zadnji potez Marcela Brozovića u Interu nisu očekivali!

Nedjelja, 02. srpnja 2023. 13:23 Napisao/la  SC

Gazzette dello Sport navodi da je Inter pristao prodati Brozovića zbog toga što su se odnosi između kluba i igrača na kraju potpuno poremetili

Zadnji potez Marcela Brozovića u Interu nisu očekivali!

Inter je pristao prodati Marcela Brozovića za manji odštetni iznos nego što se očekivalo, Al Nassr će platiti 18 umjesto traženih 23 mil. eura.

Gazzette dello Sport iznijela je svoju verziju transfera, talijanski list navodi da je Inter pristao prodati Brozovića zbog toga što su se odnosi između kluba i igrača na kraju potpuno poremetili.

Brozović je novi četvergodišnji ugovor potpisao prije godinu dana, 30-godišnji veznjak igra vrhunski, ali odnosi više nisu bili isti otkada se Brozović ozlijedio početkom prošle sezone.

Nije igrao prvi dio sezone, a onda je u Kataru odigrao sve utakmice za reprezentaciju na vrhunskoj razini što je izazvalo sumnju u njegove namjere.

Negativan govor njegova tijela u nastavku sezone, kada je sjedio na klupi za pričuve, definitivno je pridonio odluci da ga se proda već ovog ljeta.

Na kraju je presudio Brozovićev potez koji u Interu nisu očekivali!

Inter je pristao smanjiti odštetu nakon što je Brozović zatražio od Intera odštetu zbog prijevremenog raskida ugovora na tragu pokušaja Kyliana Mbappea u Parizu.

Nakon toga Inter više nije htio natrag.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.