Otkako je Igor Tudor trener samo su Napoli i Milan osvojili više bodova od Verone

Nedjelja, 31. listopada 2021. 10:35 Napisao/la  SC

Nije moj Juventus, moja je Verona! Proveo sam nekoliko dobrih godina u Juventusu, ali ovo je bila utakmica u kojoj uvijek pokušavam pobijediti, kazao je Tudor

Igor Tudor
Igor Tudor

Igor Tudor pobijedio je Juventus, klub u kojemu je proveo najbolje igračke godine, u kojemu je prošle sezone radio kao pomoćnik Andrea Pirla.

Ovako je odgovorio na pitanje kako se osjeća nakon što je pobijedio "svoj" Juventus:

- Nije moj Juventus, moja je Verona! Proveo sam nekoliko dobrih godina u Juventusu, ali ovo je bila utakmica u kojoj uvijek pokušavam pobijediti. Zaslužena pobjeda, momci su dali sve od sebe i nakon 2:0 osjetio sam da smo mogli postignuti treći gol. Preduboko smo se povlačili u drugom poluvremenu, Juve je dignuo ritam i stvarao opasnost, obranili smo pobjedu zubima i noktima. U prethodnim mečevima rekao sam da se mentalitet promijenio, nije mi se svidjelo što sam gledao nakon 2:0. Ne možete prestati pokušavati postići golove, rekao je Tudor.

Otkako je Tudor preuzeo momčad od Eusebija Di Francesca samo su Napoli i Milan osvojili više bodova od Verone.

- Možemo se poboljšati u obrani, da smanjimo broj udaraca na gol. Danas sam vidio poboljšanja, ali možemo bolje, smatra Tudor.

Tudor je odgovorio na pitanje je li momčad Maxa Allegrija bolja od momčadi Juventusa kojoj je trenirao prošle sezone kao Pirlov pomoćnik:

- Imaju kvalitetu, Allegri je jedan najboljih trenera i sigurno će biti sve bolji kako vrijeme odmiče, zaključio je Tudor.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.