Zlatan Ibrahimović predstavio dres za novu sezonu, na trening stigao helikopterom

Utorak, 28. srpnja 2020. 15:03 Napisao/la  SC

Na promotivnom videu dresove za novu sezonu predstavili Alessio Romagnoli, Hakan Calhanoglu, Theo Hernandez i Zlatan Ibrahimović

Zlatan Ibrahimović predstavio dres za novu sezonu, na trening stigao helikopterom

Milan uskoro predstavlja novu garnituru dresova za iduću sezonu, nove Pumine dresove igrači Milana prvi put bi trebali odjenuti u utakmici protiv Cagliarija u nedjelju, 2. kolovoza.

Dres je tradicionalno dizajniran, o ukusima nema smisla raspravljati, dresovi ionako nisu ovih dana glavna tema u Milanu...

Za Milan je puno važnije da su na promotivnom videu dresove za novu sezonu predstavili Alessio Romagnoli, Hakan Calhanoglu, Theo Hernandez i Zlatan Ibrahimović!

Budući da je Ibrahimović predstavio dres za iduću sezonu, talijanski mediji dobili su još jednu potvrdu spekulacija da će Ibrahimović iduće sezone ostati u Milanu.

Inače, Ibrahimović je na zadnji trening doletio u helikopteru zajedno s Gianluigijom Donnarummom, obojica su se vratili iz Monte Carla gdje živi njihov menažder Mino Raiola.

Mino Raiola još se nije oglasio, službeno nije poznato što je odlučeno u Monte Carlo.

Donnarumma ovih dana treba produljiti ugovor, Ibrahimović bi mogao aktivirati klauzullu o produljenju ugovora koji je potpisao u siječnju (6 mjeseci+godina).

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.