Objave Marcela Brozovića na društvenim mrežama sve više iritiraju navijače Intera

Subota, 01. srpnja 2023. 23:39 Napisao/la  SC

Većini navijača Intera dojadila Brozovićeva omalovažavanja Interovih nastojanja da zgotovi transfer na svekoliko zadovoljstvo

Brozović navodno snimljen u Parizu
Brozović navodno snimljen u Parizu

Dok društvenim mrežama kola fotografija Marcela Brozovića navodno snimljena u Parizu tijekom razgovora s predstavnicima Al Nassra, nova Brozovićeva objava na društvenim mrežama izazvala je negativne komentare u talijanskim medijima i na navijačikm forumima.

Danima traje medijski cirkus oko transfera hrvatskog reprezentativca, a zadnjom objavom Brozović je izgledao postao najveći cirkusant.

Na svom profilu Brozović je kao komentar na zadnje medijske napise objavio cirkuski šator što je posebno povrijedilo osjećaje navijača i simpatizera Intera.

Sudeći prema reakcijama, velikoj većini navijača Intera dojadila su Brozovićeva omalovažavanja Interovih nastojanja da zgotovi transfer na svekoliko zadovoljstvo.

Njima je ovakva Brozovićeva objava uvreda svemu što je Inter zadnjih godina učinio za Brozovića.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.