×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 50

Novara šokirala Inter, Caracciolo zabio za slavlje na San Siru!

Nedjelja, 12. veljače 2012. 17:36 Napisao/la 

Posljednjeplasirana momčad Serie A pogotkom Caracciola pobijedila je Inter u Milanu. Catania pregazila Genou s 4:0, Atalanta i Lecce bez bodova.

U prvom dijelu prvenstva Novara je kod kuće nokautirala Inter s 3:1 i poslala Gianpiera Gasperinija u povijest "nerazzura". U nedjelju, Novara, koja je zakovana za dno Serie A, opet je bacila na koljena Inter i dodatno kompromitirala "moć" Claudia Ranierija, koji je, čini se, izgubio dodir s realnošću. Naime, trener Intera je papagajski ponavljao kako "Inter nije u krizi, nema govora u krizi", a nakon nedjelje je i njemu valjda sve jasno. Inter u posljednjih pet susreta ima samo jednu pobjedu, tri poraza i jedan remi. Ako to nije kriza, onda...

Ključni trenutak na San Siru dogodio se u 56. minuti. Novara je povukla vrhunsku kontru, koju je sjajnim udarcem u desni donji kut s 20-tak metara završio Andrea Caracciolo. Inače, Caracciolo je ponikao u omladinskoj školi Intera, a i lani je zabio "nerazzurima" na San Siru. Pokušavao je do kraja Inter sve i svašta, posebno je "napadan" bio Sneijder (čak deset udaraca prema vratima Novare!), usput je gostima isključen Radovanović u 80. minuti, ali rezultat se nije mijenjao. Vratar gostiju Ujkani bio je nesavladiv. Inter je pao na petu poziciju, ima čak 11 bodova zaostatka u odnosu na vodeći Milan. I snovi o "Scudettu", ako su uopće postojali, sada su samo pusta tlapnja.

U ostala sva susreta 23. kola Serie A, odigrana u nedjelju, Atalanta je s Lecceom kod kuće odigrala 0:0, dok je Catania na svom travnjaku pregazila Genou s 4:0. Za domaćina su zabijali Lodi (8' - 11 m), Barrientos (49' i 52') te Bergessio (62'). Susreti Bologna - Juventus i Parma - Fiorentina su odgođeni, dok se u ponedjeljak navečer (20 sati i 45 minuta) igraju dvoboji Napoli - Chievo i Siena  - Roma.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.