Nikola Kalinić pred potpisom s Fiorentinom, Dnipro se oprostio od hrvatskog reprezentativca

Srijeda, 12. kolovoza 2015. 22:10 Napisao/la  SC

Edin Džeko službeno predstavljen u Romi, napadač rimske momčadi iduće sezone nosi dres s brojem 9

Nikola Kalinić blizu je Fiorentine! Prema pisanju talijanskih medija Kalinića samo tehnički detalji i liječnički pregled dijele od potpisa za talijanski klub, Dnipro se na službenim stranicama već oprostio od hrvatskog reprezentativca. Kalinićev odlazak samo je jedan u nizu u Dnipru, finalist Europske lige odlučio je temeljito promijeniti momčad.

Kalinić dolazi kao prirodni nasljednik Marija Gomeza, a u Fiorentini ga čekaju Ante Rebić, Milan Badelj i Ricardo Bagadur.

Edin Džeko službeno je predstavljen u Romi, napadač rimske momčadi iduće sezone nosi dres s brojem 9. Džeko je postao višak u Manchester Cityju, koji je reprezentativca BiH posudio Romi za 4 mil. eura. Čelnici Rome smatraju da su s Džekom dobili igrača s kojim se napokon mogu upustiti u ravnopravnu borbu za titulu prvaka s Juventusom.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.