Mario Balotelli: Nedostajem samo kada Italija izgubi!

Srijeda, 30. ožujka 2022. 16:58 Napisao/la  SC

Italija ima jaku reprezentaciju, ali nitko nije očekivao da ćemo postati europski prvaci. Mancini je zaslužio ostati, smatra Balotelli

Mario Balotteli
Mario Balotteli

Mario Balotelli uživa veliku medijsku pažnju otkada je Italija ispala iz kvalifikacija za SP 2022. godine, Sjeverna Makedonije pobijedila je aktualne europske prvake u Palermu (1:0).

Balotelli je dobio poziv za okupljanje u Covercianu krajem siječnja, činilo se da je Roberto Mancini u njemu pronašao rješenje za jalovi napad u kvalifikacijama, ali je Balotelli otpao s popisa uoči utakmice protiv Sjeverne Makedonije:

- Boli što me nije bilo, ali nije stvar u pozivu za utakmice protiv Sjeverne Makedonije ili Turske. Svjetsko prvenstvo je u prosincu, mogao sam biti dio momčadi u Kataru. Šteta je da Italija ne igra na Svjetskom prvenstvu, kaže Balotelli.

Azzurri do kraja kvalifikacija nisu uspjeli riješiti problem neefikasnosti:

- Nedostajem samo kada Italija izgubi! Lako je sada reći da sam nedostajao, prije utakmice nitko nije razmišljao o meni! Gledao sam utakmicu protiv Sjeverne Makedonije, imali smo dobre prilike. To ne znači bismo pobijedili sa mnom na terenu, ali imali smo dobrih prilika za gol, kazao je Balotelli.

Evo kakav je njegov odnos s Mancinijem:

- Još nisam razgovarao s njim, ali gajim naklonost prema njemu. Sretan sam što će ostati na klupi, jer je već osvojio Euro. Ljudi su razočarani, ali ne možemo zaboraviti što je trener postigao. Italija ima jaku reprezentaciju, ali nitko nije očekivao da ćemo postati europski prvaci. Mancini je zaslužio ostati, smatra Balotelli.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.