Navijači nisu slavili Icardijev pogodak, ultrasi ne žele bivšeg kapetana u klubu

Četvrtak, 04. travnja 2019. 09:18 Napisao/la  SC
Mauro Icardi (Inter)
Mauro Icardi (Inter)

 

Mauro Icardi zaigrao je za Inter u Genovi nakon stanke od mjesec i pol dana, točnije nije igrao od 13. veljače, kada je demonitrativno odbio igrati zbog toga što mu je oduzeta kapetanska traka.

Icardi je izmislio ozljedu da ne bi bio teže kažnjen, počelo je natezanje s klubom oko ugovornih obveza, umiješali su se odvjetnici, mediji su radili svoj posao i Icardi je vrlo brzo postao persona non grata u klubu, pobunio se i dio suigrača.

Međutim, budući da je riječ o igraču kojega traže najveći europski klubovi, Inter je odlučio zatomiti emocije, pronađenje kompromis, Icardi je ponovo počeo igrati i odmah postigao pogodak.

Čini se da su mu suigrači oprostili, ali navijači nisu.

Kada je Icardi zatresao mrežu, vođa navijača Intera na tribinama zabranio je radovanje pogotku i utišao je tribinu.

- Nakon sastanka Curva Nord je odlučila da je ponašanje napadača s brojem devet sramotno i da se ne može tolerirati. Icardi nije pokazao karakter kakav treba imati kapetan kluba. Pozivamo Inter da ga što prije odstrane iz ekipe jer on ne želi u budućnosti biti dio kluba. Ne treba igrati do kraja sezone jer je sramota za sve nas koji volimo ovaj klub. Naš stav je da Icardi nije dio Intera i od sada se tako ponašamo, poručili su navijači.

Prema svemu sudeći, Icardi je počeo igrati posljednje utakmice u dresu Intera.

Teško će iduće sezone ponovo odjenuti dres Intera.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.