Navijači Napolija stali uz predsjednika, policija čuvala igrače tijekom treninga

Četvrtak, 07. studenog 2019. 17:37 Napisao/la  SC
Poštujte klub, jasna poruka igračima
Poštujte klub, jasna poruka igračima

 

Oko 150 navijača Napolija, koji pripadaju tzv. skupini ultrasa, pojavilo se ispred klupskog kampa u kojemu su nogometaši Napolija odradili prvi trening nakon utakmice protiv RB Salzubrga.

Ultrasi su došli na trening da bi igračima i trener Carlu Ancelottiju poručili što misle o njihovu sukobu s predsjednikom Aureliom De Laurentiisom.

Navijači Napoli podržavaju predsjednika kojemu su poručili "samo ti pobjeđuješ", dok su se igračima obratili s natpisima "poštovanje", "zaslužujemo više", "vi ste plaćenici", "pošaljite igrače Primavere na teren"...

Atmosfera u Napoliju vrlo je napeta, na treningu se pojavila policija koju su dočekale dimne bombe i petarde.

De Laurentiis je nakon utakmice protiv Rome naredio da igrači u karanteni čekaju utakmicu protiv RB Salzburga.

Igrači su odbili naredbu, trener je stao iza igrača, zajedno su odbili davati izjave nakon utakmice protiv RB Salzburga čime su prekrišili pravila UEFA-e.

De Laurentiis je zbog toga najavio tužbe protiv igrača, dok je trenera proglasio odgovornim za trenažni proces čime pokušava izbjeći platiti odštetu u slučaju da Ancelottiju uruči otkaz.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.