Victor Osimhen: Dragi Napolitanci, Scudetto je isporučen. Neka počne fešta!

Petak, 05. svibnja 2023. 09:19 Napisao/la  SC

Vezuv je ponovo eruptirao, Napulj će gorjeti danima, mjesecima, Maradona živi u sjećanjima, Partenopei slave svoje nove junake predvođene Lucianom Spallettijem i Victorom Osimhenom

Victor Osimhen: Dragi Napolitanci, Scudetto je isporučen. Neka počne fešta!

Nakon 33 godine čekanja Scudetto se vraća u Napulj!

„Dragi Napolitanci, Scudetto je isporučen. Neka počne fešta!“, objavio je Victor Osimhen na svom Twitter profilu, najbolji strijelac Serie A ove sezone svojim je 23. pogotkom u Udinama donio remi, koji je Napoliju osigurao toliko željenu titulu pet kola prije kraja prvenstva.

Po završetku utakmice uslijedila je ludnica na Dacia Areni u Udinama, 12 tisuća Napolitanaca uživo je pratilo dvoboj, ali to nije ništa u usporedbi s onim što je uslijedilo u Napulju.

Na stadionu Diego Maradona, na kojem je bio i predsjednik Aurelio De Laurentiis, okupilo se 55 tisuća gledatelja, zapalio se stadion, ali i čitav grad.

Dojam je da su Napolitanci treću titulu prvaka proslavili luđe nego su slavili one dvije osvojene s Maradonom, nakon kojih su pred tamošnjim gradskim grobljem ostavili poruku: „Mrtvi, ne znate što propuštate!“.

Vezuv je ponovo eruptirao, Napulj će gorjeti danima, mjesecima, Maradona živi u sjećanjima, Partenopei slave svoje nove junake predvođene Lucianom Spallettijem i Victorom Osimhenom.

O, mama, mama, mama…..

Tablice omogućuje Sofascore